FAQ

Q: Vad gör Lift-Up?
A: Lift-Up lyfter dina bröst och håller dem på plats.

Q: När ska jag använda den här produkten?
A: När du inte vill att din BH ska synas mellan dina bröst, t.ex om du hare n v-ringad blus.

Q: Kan jag använda Lift-Up i min bikini eller baddräkt?
A: Absolut! Tejpen är vattenavstötande vilekt gör att den fungerar perfekt bade på stranden samt I vattnet.

Q: Vad är Breast Lift-Ups gjort av?
A: Tejpen är producerad i Sverige och är gjord av medicinsk tejp vilket gör den snäll mot huden samt att den även håller bra. Breast Lift-Ups är också vattentäta vilket för att du kan använda dem när du badar. Vi rekommenderar att du använder produkten I högst 6 timmar per gång.

Q: Täcker den min bröstvårta?
A: Nej det gör den inte utan vi rekommenderar att kombinera denna produkt med ett par av Freebras Nipple Covers för extra täckning.

Q: Hur får jag min storlek, när det står A-D-kupa i beskrivningen?
A: Det är jättelätt! Breast Lift-Up har tydliga markeringar på sig som visar hur du ska klippa till den för att den ska passa just dig!

VARNING – STARKT SJÄLVHÄFTANDE
Denna produkt kan skapa irritation till känslig hud eller om man använder den felaktigt. Följ gärna våra instruktioner gällande hur man applicerar produkten samt hur man tar av den. Vi rekommenderar att du först testar produkten under en kortare stund innan du använder den under en längre period. Vi rekommenderar att du ej använder produkten om du har öppna sår, eksem, känslig hud, irriterad eller solbränd hud eller om du nyligen har fått en reaktion från liknande material. Vi rekommenderar att man inte använder produkten längre än 4-6 timmar i taget och om huden blir irriterad – använd inte produkten mer.