FAQ

Q: Vad är speciellt med Cleavage Boost Bra?
A: Cleavage Boost Bra är väldigt lätt och tunn och formar sig efter din kropp, du kommer knappt känna att den är där. Kuporna har en rund yta på insidan av dem där din bröstvårta ska vara, på så sätt får du en perfekt klyfta! Denna Freebra har en utsida av tunt tyg vilket gör den totalt sömlös och osynlig under dina kläder.

Q: Är det något speciellt jag ska tänka på när jag fäster min Cleavage Boost Bra?
A: Det är viktigt att tänka på den runda ytan på insidan av kuporna där dina bröstvårtor ska vara. Fäst en sida i taget och klicka sedan samman dem.

Q: Hur kan den sitta uppe utan axelband?
A: Alla våra axelbandslösa och rygglösa BHar fäster direkt på din hud tack vare det självhäftande silikonmaterialet.

Q: Hur många gånger kan jag använda min Freebra?
A: Om du tar hand om din Freebra genom att rengöra den ordentligt med diskmedel och vatten efter varje användning så kan din Freebra hålla upp till 30 gånger.

Q: Hur tvättar jag min Freebra?
A: Rengör den försiktigt med diskmedel och skölj väl. Var försiktig med insidan av kuporna när du rengör dem så du inte skrapar upp ytan. Låt kuporna lufttorka innan du sätter på den skyddande platsfilmen igen.

Q: Min skyddande platsfilm har blivit förstörd – vad kan jag göra?
A: Du kan använda en vanlig plastpåse så länge som plasten klarar av att skydda den självhäftande ytan. Vi rekommenderar inte plastfolie då det lätt går sönder eller kan fastna på den självhäftande ytan.

Q: Kommer denna BH falla av om jag är väldigt aktiv, tex dansar?
A: Det beror på hur mycket du svettas. Om du svettas väldigt mycket så kan din Freebra förlora en del av sin självhäftande effekt, dock skulle den aldrig ramla av helt. Om den inte fäster lika bra som när du först satte på den så kan du försöka fästa den genom att pressa den emot dina bröst. Besök annars toaletten och torka av din Freebra med en handduk innan du försöker att fästa den igen.

Q: Kan jag använda Freebra Push Up Pads i min Freebra?
A: Tyvärr inte. Push Up Padsen täcker för mycket av det självhäftande området i insidan av kupan vilket gör att din BH inte kan fästa ordentligt på din hud.